Πλένουμε και σκουπίζουμε τα μανιτάρια, αφαιρούμε το κοτσάνι και το ψιλοκόβουμε.
Ψιλοκόβουμε τον άνιθο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, την ρόκα, τις καυκαλήθρες και τα σωτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με το ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε και τα κομμένα κοτσάνια από τα μανιτάρια και ανακατεύουμε μέχρι να πιούν τα ζουμιά τους.
Τα σβήνουμε με το σφηνάκι το ούζο ( εάν δεν έχετε γιατί το ήπιατε 😊 ρίξτε 4-5 σπόρους γλυκάνισο απ την αρχή).
Αλατοπιππερώνουμε.
Γεμίζουμε με το μείγμα τα μανιτάρια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 8-12 λεπτά ανάλογα το μέγεθος του μανιταριού
Ζεστά όπως είναι ρίχνουμε χοντροτριμμένο το τυρί και τους σπόρους του πιπεριού και φουρνίζουμε για 1 λεπτό σε σβησμένο φούρνο.
Απλότατο μεζεδάκι γεμάτο αρώματα, συνοδεύει την σούμα, την ρακή και το ούζο σας αλλά και ωραία λευκά κρασιά.
Social Plugin