Στην πράξη:
Πρώτα από όλα βάζω στον φούρνο να κάψει πάρα πολύ καλά ένα ταψί με διάσταση 20-25cm ή ένα τηγάνι ,προσοχή όμως με μεταλλική λαβή.
Σίγουρα το αφήνω στον φούρνο για 15'-20' στους 180 βαθμούς.
Σε μπολ ρίχνω όλα τα υλικά εκτός του βούτυρου και τα ανακατεύω πολύ καλά ώστε να μην υπάρχει κανένα βολαράκι. Γίνεται ένας ωραίος λείος χυλός.
Όταν το ταψί μου έχει κάψει καλά με προσοχή μεγάλη το βγάζω από τον φούρνο και ρίχνω μέσα το βούτυρο.
Αφού λιώσει ρίχνω μέσα στο ταψί τον χυλό και το ξαναφουρνίζω.
Το ψήνω για 20'.
Από το πρώτο δεκάλεπτο αρχίζω και το παρακολουθώ.
Αυτό φουσκώνει πολύ.
Μόλις το βγάλουμε από το φούρνο ξεφουσκώνει ,κάθεται τελείως.
Η κλασική συνταγή θέλει να το πασπαλίσουμε με άχνη ζάχαρη και να στάξουμε σταγόνες λεμονιού.
Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε διάφορες μαρμελάδες ακόμα και αν θέλουμε μπορούμε και αλμυρές.
Καλή επιτυχία
Social Plugin