Επί το έργον
Στον κάδο του Μίξερ ρίχνω όλα μου τα υλικά κοσκινισμένα.
Λιώνω το βούτυρο μαζί με το μέλι απαλά και τα αφήνω να κρυώσουν.
Τα ρίχνω μέσα στο μείγμα και προσθέτω και το αβγό. Τα χτυπώ στο μίξερ με το εξάρτημα κάπα. Ελαφρύ χτύπημα. Το μείγμα κολλάει στα χέρια.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά το λιγότερο και από κει και μετά μπορεί να σταθεί
και περισσότερη ώρα.
Τα πλάθω (όπως είδατε και στο βίντεο) και έτσι έτοιμα τα βάζω για 10 λεπτά στο ψυγείο.
Τα ψήνω για 8΄-10΄-12΄(ανάλογα με τον φούρνο) στους 170 βαθμούς.
Να είναι αρκετά μαλακά όταν τα βγάλεις από τον φούρνο. Όσο κρυώνουν τόσο σφίγγουν. Αν τα βγάλεις εντελώς ψημένα θα γίνουν πολύ σκληρά. Τα αφήνω 2΄-3΄στο ταψί και μετά στην σχάρα να κρυώσουν εντελώς. Πρέπει να είναι κρύα όταν τα διακοσμήσεις.
Για το γλάσο θα ανακατέψεις καλά την άχνη ζάχαρη με τα ασπράδια να γίνουν ένα παχύρευστο υγρό.
Αυτό είναι...πανευκολάκι μόνο λίγο κόπο στην διακόσμηση χρειάζεται.
Καλή επιτυχία και κυρίως καλή διασκέδαση.
Με μια καλή παρέα θα κάνεις
τα πιο επιτυχημένα Τζιντεροανθρωπάκια!
mimi
Social Plugin