Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά προσθέτοντας το νερό σταδιακάκαι χτυπώντας με σύρμα, μέχρι να προκύψει ένας χυλός.
Βάζουμε σε σκεύος λάδι.
Καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε το εξάρτημα για τους λουκουμάδες με την τρύπα , αλλιώς ριχνουμε το χυλό στο τηγάνι κουταλιά κουταλιά με ένα κουτάλι της σούπας
Μόλις ροδίσουν από τη μία πλευρά τους γυρνάμε από την άλλη και τους βγάζουμε μόλις ροδίσουν με μία τρυπιτή κουτάλα.
Τους βάζουμε σε σκεύος με απορροφητικό χαρτί για το περιττό λάδι
Σερβίρονται με μέλι και σουσάμι ή όπως αλλιώς τραβάει η όρεξή σου!
Social Plugin