Ad Code

Συνταγή: Vegan, νόστιμα με λίγες θερμίδες μπισκοτάκια βρώμης!!! #mimi

 Vegan, νόστιμα με λίγες θερμίδες μπισκοτάκια βρώμης 

Vegan, νόστιμα με λίγες θερμίδες μπισκοτάκια βρώμης


Υλικά 

- 2,5 φλιτζάνια βρώμη 
- 3/4 του φλιτζανιού. αλεύρι αμυγδάλου 
- 2 κ.σ. λιναρόσπορο και 1/3 του φλιτζανιού νερό 
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο ή λιωμένο βούτυρο καρύδας 
- 3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη καρύδας 
- 1/2 κ.γ. και λίγο παραπάνω  μαγειρική σόδα 
- 2 κ.σ  φυστικοβούτυρο ή αμυγδαλοβούτυρο κλπ
- 1/2 φλιτζάνι σοκολάτα 85% κακάο ή και κουβερτούρα 

Λεπτομέρειες...


Αλεύρι βρώμης...μπορώ να αγοράσω αλεύρι βρώμης όμως μπορώ να πάρω τις νιφάδες βρώμης να τις αλέσω στο multi καλά μέχρι να γίνει σκόνη.

Αλεύρι αμυγδάλου...μπορώ να το αγοράσω όμως μπορώ να αλέσω αμύγδαλα πολύ καλά ,να τα κάνω σκόνη αν θέλω μπορώ να χρησιμοποιήσω και άλλο ξηρό καρπό.

Λιναρόσπορος...χρησιμοποιώ αλεσμένο λιναρόσπορο τον οποίο διατηρώ στο ψυγείο. Τον χρησιμοποιώ αντί αβγού από την στιγμή που τα θέλω vegan.
Ανακατεύω 2 κ. σούπας  λιναρόσπορο με 1/3 του φλιτζανιού .νερό και τα κάνω χυλό. αν θέλω μπορώ να χρησιμοποιήσω μπανάνα ή και μέλι αν δεν θέλω να' ναι vegan.

Ελαιόλαδο...μπορώ να το κάνω μόνο με ελαιόλαδο ή μόνο με λιωμένο βούτυρο καρύδας ή ακόμα μισό μισό.

Ανακατεύω όλα μαζί τα υλικά και γίνονται μια συμπαγής μάζα.
Τα πλάθω σε μπαλάκια 30-40γρ.
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 8'-10'.
Όταν τα βγάλω από τον φούρνο είναι μαλακά τα αφήνω να κρυώσουν καλά.
Αν θέλω τα διατηρώ στο ψυγείο για να παραμείνουν τραγανά για μέρες.

Είναι υπέροχα, πιστεύω ότι θα σας εντυπωσιάσουν!!!


Καλή επιτυχία!
mimi💕

Είμαι στην διάθεσή σας για όποια απορία σας.

#mimi​ #συνταγή #βρώμη#εύκολο​ #μπισκότα ​ #γεύμα #vegan #φυστικοβούτυρο ------------------------------------------------------------------------------------------------- Ακολουθήστε με : Facebook: https://www.facebook.com/GRrecipes Instagram: https://www.instagram.com/cookinggreekrecipes Βlogger: https://cookinggreekrecipes.blogspot.com/ Twitter: https://twitter.com/GCRGreekCook -------------------------------------------------------------------------------------------------
Reactions:
Close Menu